200 kinderen maken kennis met sport!

IMG_5601

Goede samenwerking AH Struytse Hoeck, sportorganisaties, scholen en Sportteam PUSH doorslaggevend voor het succes

Op vrijdag 30 november jl. hebben 200 kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar kennisgemaakt met 7 verschillende sporten. De sportdag heeft plaatsgevonden in sporthal de Morgenstont.
Sportteam PUSH heeft samen met 7 verschillende sportaanbieders uit de gemeente Hellevoetsluis de sportdag georganiseerd.

De organisatie heeft de kinderen een sportieve dag bezorgd en hoopt dat ze op een leuke manier hebben kennisgemaakt met de verschillende sporten, zodat ze wellicht een weloverwogen sportkeuze kunnen maken. Leerkrachten gaven aan dat sommige kinderen van hun ouders na deze dag een sport mogen kiezen. Na de warming-up gingen de kinderen in verschillende rondes kennis maken en er werd veel gelachen en bewogen! Na afloop kregen de kinderen een flyer mee met alle onderdelen en aanbieders zodat ze thuis konden vertellen wat zij het leukste onderdeel vonden.

Deelnemende sportaanbieders en scholen
Het aanbod tijdens de sportdag werd verzorgd door handbalvereniging Helius, taekwondo- en hapkidovereniging Yu Sin Kwon, sportcentrum Kooistee, Gymnastiekvereniging KDO sport, HSV Hellevoet Athletics, korfbalvereniging ‘t Capproen en tennisclub de Kooistee. Ze hebben op een hele leuke manier hun sport gepromoot.
In willekeurige volgorde hebben de volgende scholen meegewerkt: PCBS de Regenboog, PCBS de Regenboog dependance, OBS de Brandaris, CBS de Bron en OBS de Houthoeffe.
De goede samenwerking tussen de sportorganisaties, de scholen en Sportteam PUSH is doorslaggevend geweest voor het succes. Sportteam PUSH bedankt de scholen, sportaanbieders, EHBO vereniging Hellevoetsluis, AH Struytse Hoeck, Sportfondsen Hellevoetsluis en de kinderen voor hun geweldige inzet!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Sportteam PUSH, Timon Brosky telefoonnummer van 0181-316688.

IMG_5601