Impressie Week voor de Gezonde Jeugd 2019!

schermafbeelding-2019-03-13-om-17.57.47

11 t/m 16 maart 2019 stond in het teken van de Week voor de Gezonde Jeugd. Deze week vonden er lokale activiteiten plaats welke een bijdrage leverden aan het creëren van een gezonde omgeving voor jongeren. De Week voor de Gezonde Jeugd werd afgetrapt met een workshop water drinken op BSO Waterwiebels van de Kinderkoepel. Ongeveer 20 kinderen versierden een bidon en maakten een gezonde waterdrank met vers fruit. Op dinsdag verlengden PLUS Trommel en Lekker bezig! Hellevoetsluis de samenwerking, waardoor PLUS Trommel ook in 2019 5.000 stuks fruit ter beschikking stelt voor evenement of projecten van lokale organisaties. Op woensdag rende Wereldkampioen en JOGG-ambassadeur Samira El Idrissi The Daily Mile met leerlingen van OBS het Palet Bonsenhoek. Wat was het mooi om alle leerlingen in beweging te zien! HC Voorne ontving op 16 maart het Zilveren certificaat Gezonde Sportkantine uit handen van wethouder Peter Schop. HC Voorne is de 1e sportvereniging in Hellevoetsluis die de kwalificatie Zilveren Kantine van Team:Fit mag voeren. Kortom, de Week voor de Gezonde Jeugd 2019 was een geslaagde week!