Publieke sector

Wij investeren in het bevorderen van een gezonde leefstijl van de Hellevoetse jeugd. Maar dit is niet voldoende. Alleen met de inzet van zowel publieke als private partijen zijn we in staat om op positieve wijze de leefstijl van de jeugd en omgeving te beïnvloeden.

Daarom zoeken wij lokale partners die het beste voor hebben met de Hellevoetse inwoners en zich met ons willen inzetten voor een gezonde Hellevoetse jeugd.

Wij zoeken partners die zich voor een langere periode aan
“Lekker bezig! Hellevoetsluis” willen committeren.

De publieke sector is de verzamelnaam voor alle overheidsorganisaties en semioverheidsorganisaties. De publieke sector is de tegenhanger van de private sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen (basisonderwijs, voortgezet onderwijs en kinderdagverblijven), zorginstellingen (o.a. Centrum Jeugd en Gezin, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, consultatiebureau, diëtisten), sportclubs, verenigingen, religieuze instellingen, politie, wijk- en buurtorganisaties etc.

Wat kan een partij uit de publieke sector bijdragen
Partijen uit de publieke sector dragen het stimuleren van een gezonde leefstijl een warm hart toe en dragen deze boodschap uit bij de uitvoering van hun werk.

Voorbeeld 1:
Een basisschool die meedoet met de JOGG-beweging heeft minimaal één water- en één fruitdag, drinkt water (in plaats van andere dranken) na gym en sportactiviteiten, doet mee aan lokale sportstimuleringsprojecten van Sportteam PUSH zoals Kies voor Hart en Sport, Sportklas, Pleinactiviteiten, doet mee aan de water- en fruitdag bij de Avondvierdaagse etc.